Ik heb  ook een interview gedaan met de kok, die ging als volgt:

1. Welke opleiding heeft u gevolgd om kok te worden?

"De opleiding die ik heb gevold was in België de middelbare hotelschool, die duurde 4 jaar. Ik heb daar de kokskant gekozen en daardoor ben ik ook chef geworden." 

2. Kunt u een gemiddelde werkdag beschrijven?

"Nou een werkdag voor een kok is best lang. We beginnen hier om 11 uur 's ochtends en dan zijn we rond 11 uur 's avonds weer klaar, maar we hebben dan zeg maar wel een pauze van een uur. We maken ook heel veel zelf, dus we hebben de tijden wel echt nodig. Wij hebben ook met heel veel dingen te maken. We hebben te maken met lunch, diner, high tea, feestjes etc. Kortom we zijn de hele dag bezig zeg maar"

3. Wat is de grootste uitdaging in uw werk?

"Dat alles goed gaat, dus dat je aan het eind van de avond met een biertje zit en kan zeggen: Yes alles is goed gegaan!" 

4. Wat zijn de minder leuke kanten van uw baan? 

"Je moet werken met feestdagen natuurlijk, stres daar heb je ook mee te maken en ondankbare gasten. Klachten over het eten is ook natuurlijk minder leuk om te horen! Ook komt het wel eens voor dat de producten niet goed binnen komen dit is ook erg vervelend voor ons.."

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb